Trial period of the product has expired. You can purchase the full version of the product on the site www.bitrixsoft.com.

Провідний турецький банк
в Україні

Стартувала відновлена державна програма «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».

Механізм надання державної підтримки визначено постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» від 1 березня 2017 р. № 130 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 р. № 275).

Уряд удосконалив механізм використання коштів, передбачених на компенсацію аграріям за придбану сільськогосподарську техніку та обладнання, про що було повідомлено на сайті Мінекономіки.

У програмі беруть участь тільки ті банки, які підписали з Міністерством економіки Меморандум про загальні засади співпраці. АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» у квітні 2024р. підписав з Мінекономіки Меморандум про загальні засади співробітництва.

З більш детальною інформацією щодо участі у державної програмі «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» можливо ознайомитися на сайті Банку

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%