THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

photo_2023-09-13_09-39-03.jpg

Цього тижня «НІБУЛОН» та АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» (АТ «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК») підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Відповідно до досягнутих домовленостей термін дії кредитного договору було пролонговано на 6 років

 
АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», який належить до  турецької фінансової групи  Altınbaş Holding A.Ş.,  є одним із перших банків з іноземним капіталом у кредитному портфелі «НІБУЛОНу», який підписав реструктуризацію фінансових зобов’язань компанії.
 
««НІБУЛОН» та АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» співпрацюють ще з 2016 року, зокрема й у межах спільного проєкту України та Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для МСП та установ з середньою капіталізацією». Тому допомога нашого давнього партнера в умовах війни для нас надзвичайно цінна. Рішення «КРЕДИТВЕСТ БАНК» щодо реструктуризації є прикладом дієвої підтримки міжнародної фінансової спільноти, яка спрямована на забезпечення життєдіяльності української економіки та України в цілому», – коментує Ірина Левківська, фінансова директорка «НІБУЛОНу».

 
#Новини_НІБУЛОН
#Важливо_НІБУЛОН
#creditwestbankukraine

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%