Trial period of the product has expired. You can purchase the full version of the product on the site www.bitrixsoft.com. News

THE PREMIER TURKISH BANK
IN UKRAINE

18 травня відбулося підписання Спільної програми між Київською обласною військовою адміністрацією, Фондом розвитку підприємництва та АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК»  договору про поєднання програми «Доступні кредити 5-7-9%» із спільними програмами ФРП з місцевими радами та державними адміністраціями України.

Зазначена програма значно посилить інвестиційну складову програми «Доступні кредити 5-7-9%» за рахунок запровадження механізму додаткової компенсації процентів за інвестиційними кредитами ММСП Київщини до рівня 0% річних.

Метою впровадження даної програми є сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, та надання додаткової підтримки для місцевих ММСП з урахуванням пріоритетів розвитку регіону.

Відтепер, компанії, які зареєстровані у Київський області, мають можливість скористатися зазначеною програмою звернувшись до АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК».

За більш детальною інформацією по отриманню кредиту за даною програмою ви можете звернутися за нижченаведеними телефонами:

+38 (044) 365-00-05, 365-00-06, 365-00-07, 365-00-08.


0981.jpg

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%