Провідний турецький банк
в Україні

Використання платіжних карток для бронювання номера в готелі та здійснення оплати послуг

Для того, щоб забронювати номер в готелі, у будь-якому куточку світу, зв’яжіться з готелем (телефоном, факсом або електронною поштою) та повідомте такі дані:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • номер платіжної картки та строк її дії;
  • термін перебування в готелі – дату, час приїзду та від’їзду. 

Працівник готелю повідомить Вам:

  • вартість обраного номера та адресу готелю;
  • код замовлення (confirmation code), який є офіційним підтвердженням того, що номер зарезервовано. Бажано отримати письмове підтвердження бронювання;
  • правила готелю та термін скасування замовлення, якщо Ви не зможете поселитись у готелі в обумовлену дату.

Цей термін не може перевищувати 72 години до часу заселення в готель. При скасуванні замовлення готель повідомить Вам код скасування замовлення (cancellation code). Бажано отримати письмове підтвердження того, що резервування номера скасовано, і зберігати його на випадок виникнення спірних питань.

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що готель має право списати з Вашого карткового рахунку вартість однієї доби проживання в готелі у таких випадках:
  • якщо протягом однієї доби з обумовленої дати заселення Ви не зайняли номер;
  • якщо протягом встановленого терміну замовлення номера не буде скасовано.

При поселенні працівник готелю попросить Вас надати йому Вашу платіжну картку для проведення попередньої авторизації – на Вашому картковому рахунку буде заблоковано певну суму коштів для оплати вартості послуг готелю (наприклад за використання бару, сейфа, за їжу тощо).

Остаточний розрахунок та списання вартості проживання в готелі з Вашого карткового рахунку буде здійснено працівником готелю в день Вашого вибуття. Для підтвердження проведення оплати за допомогою платіжної картки Вам буде надано чек, який у разі Вашої згоди з зазначеною в ньому сумою необхідно підписати. При розрахунку з готелем обов’язково проконтролюйте, щоб перед списанням суми з Вашої картки було розблоковано суму бронювання.

Готель має право списати з Вашого карткового рахунку кошти для відшкодування вартості послуг, якими Ви користувались у готелі, але які не було враховано на момент Вашого вибуття (наприклад вартість їжі та напоїв). Максимальний термін, протягом якого готель має право здійснити таке списання, складає 90 календарних днів.

Банк не несе відповідальності за порушення готелями вищеописаних процедур та правил.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%