Провідний турецький банк
в Україні

Шановні клієнти!

ПАТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” змінив умови по депозитним продуктам «Класичний», «Класичний+», «Багатій», «Депозит з пролонгацією», в частині права клієнта на дострокове розторгнення депозитного договору.

Детальніше з новими умовами по депозитним продуктам можна ознайомитися за посиланням, в найближчому відділенні Банку, або за телефоном +38 (044) 365-00-05.

Підвищення відсоткових ставок по депозитним продуктам від ПАТ КРЕДИТВЕСТ БАНК

Про Банк:

Публічне акціонерне товариство “ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК” (скорочена назва ПАТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК”) – перший банк в Україні з турецькими інвестиціями, котрий з 2006 року надає якісні послуги українським та іноземним клієнтам. Акціонером Банку є АТ “АЛТИНБАШ ХОЛДІНГ АНОНІМ ШІРКЕТІ” (100%), — один з найбільших та авторитетних турецьких холдингів, який здійснює свою діяльність у багатьох галузях.

На сьогодні ПАТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” є однією з надійніших фінансових установ в Україні, підтвердженням чого є отримання високих оцінок від рейтингових агентств, та позитивні відгуки від постійних клієнтів. 09.07.2015 уповноважене національне рейтингове агентство IBI-Рейтинг підтвердило Рейтинг надійності банківських вкладів ПАТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” на рівні 5 “Відмінна надійність”. Це означає, що фінансова установа надійна та авторитетна, виконує свої зобов'язання вчасно відповідно до вимог чинного законодавства та НБУ.  Крім цього ПАТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК” є членом Державного фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%