Провідний турецький банк
в Україні

24 грудня 2021 року АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» та АТ «Укрексімбанк» уклали Субсидіарну кредитну угоду в рамках реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) Проєкту доступу до довготермінового фінансування, загальний обсяг якого складає 150 мільйонів доларів США та спрямований на поліпшення доступу експортно-орієнтованих малих і середніх підприємств (МСП) до довгострокового фінансування.

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» було відібрано МБРР та АТ «Укрексімбанк» як такий, що відповідає усім критеріям для реалізації Проєкту шляхом надання фінансування розміром 1,5 млн. дол. США своїм клієнтам. Відбір субпроєктів для фінансування здійснюватиметься безпосередньо АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» з урахуванням вимог МБРР.

«Проєкт доступу до довготермінового фінансування має дві складові та окрім безпосереднього кредитування приватних українських компаній також передбачає інституційну підтримку фінансових установ-учасників. Таким чином наш партнер КРЕДИТВЕСТ БАНК може спрямувати додаткові фінансові ресурси на покращення виробничих процесів та збільшення експортних надходжень своїх цільових клієнтів», – зазначив член Правління АТ «Укрексімбанк» Олександр Щур.

«Продовжуючи довгострокову та успішну співпрацю з Укрексімбанком, КРЕДИТВЕСТ БАНК вирішив приєднатися до Проекту доступу до довгострокового фінансування МБРР та Укрексімбанку, щоб забезпечити експортно-орієнтованим МСП найбільш вигідні умови для фінансування своїх інвестиційних потреб та обігового капіталу», – заявив Голова Правління АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» Ігор Тихонов.

Кошти позики спрямовуються на фінансування інвестиційних потреб (до 5 років) та обігового капіталу (від 6 місяців) експортно-орієнтованих МСП. Участь в даній програмі забезпечить компаніям потужну довгострокову підтримку розвитку експортного потенціалу, підвищення конкурентоспроможності та швидке посткризове відновлення в умовах пандемії COVID-19.

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%