Провідний турецький банк
в Україні

1313.jpg

Шановні Українці!

Від усього серця вітаємо вас із величним національним святом - Днем незалежності України.

В 31 річницю проголошення незалежності України ми особливо серйозно відчуваємо ціну самостійності та свободи. У цю важку годину свято Незалежності України набуває особливого значення - це не просто День народження нашої держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день,  коли український народ та увесь світ продовжує боротьбу за життя нашої держави, відстоюючи нашу волю, честь, гідність і незалежність!

Тому, нехай в серці кожного з Вас яскраво горить вогонь любові до рідної України - країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей.

Бажаємо всім злагоди, сил та натхнення, здоров’я та щедрої долі, бадьорості духу і терпіння усім нам, та успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум і мрія про краще майбутнє окриляють Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. За нашу історію під рідним прапором! Нехай дихається легко і вільно!

ВІДКРИТИ РАХУНОК Депозит до 17%